Brød uden lige



Sådan bager vi
Hos Pistoria bager vi brød, som vi synes, de skal bages. Vi bruger ikke andres opskrifter, men har selv eksperimenteret os frem til de brød, som vi sælger. Alt er langtidshævet, da det giver vores brød en fantastisk smag, en sprød skorpe og et lækkert og svampet bid.

Hvis du besøger vores butik jævnligt, vil du opdage, at vi er glade for at prøve nye ideer af. Vi leger med nye råvarer for at få anderledes smagsnuancer frem, og vi er ikke bange for at udfordre kunderne.

Det betyder, at du ikke finder brød som vores andre steder. Og at du måske kommer til at stå i kø sammen med kunder langvejs fra – vi har fx en del, der kører langt for at få vores berømte æblerugbrød.

MÅNDENS BRØD

TranebærBrød

- valnødder

                - Tranebær

- surdej

-halvSigtemel

- Kold og Langtidshævet

- Bagt i stenovn

MÅNDENS RUGBRØD

Hamprugbrød

-Rugmel

- Halvsigtet Rugmel

- Rugkerner

-Surdej

-Hamp



-