Brød uden lige



Sådan bager vi
Hos Pistoria bager vi brød, som vi synes, de skal bages. Vi bruger ikke andres opskrifter, men har selv eksperimenteret os frem til de brød, som vi sælger. Alt er langtidshævet, da det giver vores brød en fantastisk smag, en sprød skorpe og et lækkert og svampet bid.

Hvis du besøger vores butik jævnligt, vil du opdage, at vi er glade for at prøve nye ideer af. Vi leger med nye råvarer for at få anderledes smagsnuancer frem, og vi er ikke bange for at udfordre kunderne.

Det betyder, at du ikke finder brød som vores andre steder. Og at du måske kommer til at stå i kø sammen med kunder langvejs fra – vi har fx en del, der kører langt for at få vores berømte æblerugbrød.

      MÅNDENS BRØD: 

 -TEAM FLY GROVBRØD -              - Fuldkorns hvede         -Solsikkekerner

                       - Bygmalt
                       - Kartoffelflager

  - Kold og Langtidshævet

- Bagt i stenovn

Lækkert og sundt grovbrød lavet til den aktive       sportsudøver i samarbejde med Team Fly.     
Team Fly - ultracykling når det er sjovt og giver mening! Vi cykler for en verden uden sclerose.

MÅNDENS RUGBRØD:

-INGEFÆRRUGBRØD-

- Havreflager

- Halvsigtet Rugmel

- Rugmel

-Surdej

- Ingefær

                          - Solsikkekerne                                               
Et trendy rugbrød med en let og afstemt smag af ingefær.
Bagt med havreflager og solsikkekerner samt tilsat brødmalt. Super rugbrød som vil pirre dine smagsløg.
-